Team

De Auti Actie Dagen Arnhem worden mogelijk gemaakt door een enthousiast team van vrijwilligers ondersteund door een vaste kracht van KrekelAutismeCoaching.

De coördinator is het aanspreekpunt van het team. Zij bereidt de dagen voor en zorgt voor alle praktische zaken rondom de Auti Actie Dagen, zodat de begeleiders tijdens de dagen al hun aandacht kunnen hebben bij het begeleiden van de kinderen.  


Er zijn twee groepen bij de Auti Actie Dagen.
De coördinator en vaste kracht is Lindsay Eleveld.

De coördinator is per email bereikbaar via: autiactiedagenarnhem@gmail.com. Wilt u met haar overleggen, stuur dan een mail en zij mailt of belt u terug. 

Coördinator Lindsay Eleveld

Hi! Ik ben Lindsay Eleveld, 29 jaar en woon in Arnhem. In juli 2013 ben ik afgestudeerd als Pedagoog aan de HU.
Toen ik een paar jaar geleden niet werkzaam was in mijn vakgebied en het werken met kinderen wel erg miste, heb ik mij aangemeld als vrijwilliger. Tijdens mijn opleiding heb ik mij met name gericht op orthopedagogiek en  op activiteitenbegeleiding binnen de opleiding SPW.  De AAD-dagen sloten daar voor mijn gevoel goed op aan. Dit is ook wel gebleken, elke zaterdag vliegt weer voorbij en ik heb het erg naar mijn zin met de kinderen en groep vrijwilligers. Inmiddels ben ik ook werkzaam als coach bij KrekelAutismeCoaching.Dagcoördinator Martine Roelfsema
Ik ben Martine Roelfsema, 35 jaar, en woon in Malden, vlakbij Nijmegen. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd in Amsterdam en heb de afgelopen jaren veel met kinderen gewerkt en daarnaast wetenschappelijk onderzoek gedaan naar o.a. autisme. Ik was al eerder met veel plezier begeleider en coördinator bij de Auti Actie Dagen, maar ben een tijdje weggeweest omdat ik vanwege de baan van mijn vriend in Engeland heb gewoond. Nu ben ik weer terug als dagcoördinator en heb super veel zin om samen met Elle en een zeer gemotiveerd en gezellig team begeleiders leuke activiteiten te gaan organiseren!Dagcoördinator Elle Verheijden
Mijn naam is Elle Verheijden. Ik ben pedagoog en ervaringsdeskundige (zus). Ik ben opgegroeid in Limburg, in een groot, gezellig en warm gezin met mijn vier broertjes, waarvan twee met een Autisme Spectrum Stoornis. Hierdoor weet ik hoe belangrijk positieve ervaringen in de kindertijd van mijn broertjes zijn geweest voor hun volwassenheid nu, en ben ik erg enthousiast over de Auti Actie Dagen die aan deze positieve ervaringen kunnen bijdragen voor kinderen met ASS.

Ik ben afgestudeerd als Pedagoog aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en als Basis-Pedagoog MSc. (master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken) aan de Universiteit Utrecht. Ik heb op verschillende plekken gewerkt, onder andere als DTT-Trainer met kinderen met een verstandelijke beperking en autisme. Nu werk ik bij Stichting STUK, waar ik jongeren ondersteun in projecten die zij zelf bedenken en uitvoeren, met name door hun eigen ervaringen (met bijvoorbeeld jeugdzorg of pleegzorg) te delen. Dit werk geeft mij ontzettend veel energie!

Sinds kort woon ik in Arnhem met mijn vriend en onze kater Moby, waar ik graag mijn steentje bij wil dragen door vrijwilligerswerk te doen in de stad waar ik woon. Ik vind het leuk om te coördineren en organiseren en wil deze vaardigheden graag verder ontwikkelen als dagcoördinator bij de Auti Actie Dagen. Maar bovenal wil ik samen met dit team enthousiaste vrijwilligers de kinderen leuke momenten, leerervaringen en activiteiten bezorgen.

Ik kijk er dan ook naar uit jullie als kinderen en ouders allemaal te ontmoeten tijdens de Auti Actie Dagen, en als je vragen voor me hebt stel ze gerust!

Begeleider Lidy van Driel
Mijn naam is Lidy van Driel. Ik werk in het speciaal onderwijs met meervoudig gehandicapte leerlingen. Ik houd van sporten, heb veel gezwommen en jarenlang gebasketbald. Verder vind ik het heerlijk om met kinderen te knutselen en spelactiviteiten te ondernemen.
Na een jaar als begeleider bij de AADagen meegedraaid te hebben, ben ik van september 2013 tot maart 2015 coördinator geweest. Ik heb er veel plezier in om met een betrokken team een leuke dag voor de kinderen te organiseren en mee te maken.
Om een kind te zien genieten, daar doe je het allemaal voor!

Begeleider Yolande Pap
Mijn naam is Yolande Pap, vrijwilligerswerk geeft me veel voldoening, in het bijzonder
het werken met kinderen met een aandoening uit het autisme-spectrum.
Mijn ervaring heb ik op dagelijkse basis mogen opdoen tijdens de 1-op-1 begeleiding
van een klassiek autistische jongen.
De Auti Actie Dagen geven me dezelfde voldoening. Het enthousiaste team begeleiders maar natuurlijk de omgang met deze speciale kinderen, maken dat ik me altijd verheug op een AAD.
Begeleider Lola Schippers
Hoi! Ik ben Lola Schippers, 25 jaar en ik woon in Arnhem. In juli 2016 heb ik mijn master Kinder- en Jeugdpsychologie afgerond aan de Universiteit van Utrecht en momenteel werk ik als basispsycholoog. Sinds 2014 ben ik vrijwilliger bij de Auti Actie Dagen en ik doe dit nog steeds met erg veel plezier! Ik heb heel wat jaren opgepast, geholpen bij knutselmiddagen en geholpen als begeleider bij andere leuke activiteiten voor kinderen. Zelf krijg ik er altijd veel energie van als ik zie dat kinderen het naar hun zin hebben en kunnen genieten van de activiteiten/spellen die zij met andere kinderen kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om er ook de komende periode weer leuke dagen van te maken met alle kinderen en begeleiders! Begeleider Naära vd Klashorst
Mijn naam is Naära. Ik vind de AutiActieDagen een leuk initiatief. Vandaar dat ik me heb aangemeld als vrijwilligster. Ik ben begaan met kinderen, met name degene die extra aandacht verdienen. Ik heb altijd met veel plezier opgepast en zo de nodige ervaring opgedaan. Tegen de kinderen zou ik graag het volgende willen zeggen: het lijkt me ontzettend leuk om samen met jullie én de andere begeleiders een leuke dag te hebben. Knutselen, spelletjes doen, of lekker crossen op de skelters. Kortom: we doen van alles.Begeleider Hilde Monsma
Hallo, mijn naam is Hilde Monsma en ik ben 26 jaar oud.
In 2013 ben ik afgestudeerd als kunstdocent en ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn en kinderen te helpen bij knutselen en tekenen. Tijdens mijn studie heb ik in de zomers activiteitenbegeleiding gedaan op campings en superleuke spooktochten, sporten en spellen georganiseerd. Ik word er heel blij van als ik zie dat kinderen genieten en daarom wilde ik ook graag als vrijwilliger kinderen begeleiden. Op dit moment volg ik een opleiding tot Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen waarbij ik ook leer om mensen met ASS te begeleiden, dus de auti actiedagen leken mij naast leuk ook nog heel leerzaam. Begeleider Kristel Wildenbeest
Hoi! Mijn naam is Kristel Wildenbeest, ik ben 19 jaar en ik studeer pedagogiek. Mijn hobby’s zijn piano spelen, zingen en zwemmen. Ik geniet ervan om met kinderen te werken. De afgelopen twee jaar heb ik de animatie verzorgd op een camping. Hier heb ik veel spellen en knutselactiviteiten voor bedacht en uitgevoerd. Sinds september 2016 heb ik samen met mijn vriend een eigen bedrijfje in het organiseren van kinderfeestjes, onder de naam Funnymatie for kids. Verder geef ik af en toe zwemles in Zevenaar. Ook dit doe ik met erg veel plezier. Ik vind het erg leuk om vrijwilligerswerk voor de Autiactiedagen te doen. Wanneer de kinderen genieten, geniet ik ook!Begeleider Jorris Kromhout
Hallo! Ik ben Jorris Kromhout. Ik ben al heel lang werkzaam met kinderen met autisme. Ik werk onder andere als chauffeur voor het speciaal onderwijs, toevallig ook voor de school die bij Bio op het terrein zit. Verder ben ik vaak mee geweest met de SVA- en Free Time Flies vakanties. Ik heb nu al zin in zaterdag!


Susan Gorissen
Ik ben Susan Gorissen. Ik ben studente psychologie en op dit moment volg ik de Master gezondheidszorgpsychologie. Tijdens mijn opleiding, waarin ik het grootste deel van de tijd met mijn neus in de boeken heb gezeten, heb ik het contact met mensen erg gemist. Door mijn bijbaan bij het KrekelAutismeCoaching kwam ik in aanraking met de Auti Actie Dagen. Ik heb altijd al graag kinderen om me heen gehad en ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. De ideale combinatie voor een begeleider van de AAD! Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu samen met de andere begeleiders een fijne dag mag verzorgen voor kinderen met autisme!


Begeleider Marjolijn Dijkhuis

Hoi! Ik ben Marjolijn, 35 jaar oud en sinds een klein jaar woonachtig in Elst. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd in Maastricht en Pedagogische wetenschappen in Leiden. Mijn hobby’s zijn hardlopen, klimmen en reizen. Tussen mijn studies door heb ik een aantal jaar gewerkt, waaronder een periode in Spanje. In mijn eerste jaar daar deed ik een Europees vrijwilligersproject (EVS) bij de school van ‘Autismo Burgos’, een organisatie die zich net als Krekel Coaching inzet voor mensen met autismespectrumstoornissen. Het werken met de kinderen en de inzet van de docenten waarmee ik samenwerkte hebben veel indruk op mij gemaakt en de drijfveer gegeven om me ook weer terug in Nederland in te zetten voor deze doelgroep, naast mijn baan bij het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek te Nijmegen. Het is erg leuk om alle kids van de Auti Actie Dagen te leren kennen en samen met hen en het team van begeleiders steeds weer een mooie dag vol activiteiten neer te zetten!Sandra Krekel, vennoot

Mijn naam is Sandra Krekel. Ik heb in de gezondheidszorg gewerkt, zowel in het algemene ziekenhuis als in de psychiatrie.  Naast mijn werk in de gezondheidszorg heb ik 25 jaar lang les gegeven. Zowel voor het Nederlandse Rode Kruis als voor de Nederlandse hartstichting. Ik heb een lesbevoegdheid zowel de leraren als de docentenopleiding.  
Om fysieke redenen moest ik stoppen in de gezondheidszorg . Ik ben toen overgestapt naar de kinderopvang en ben daar manager geweest . Toen ik eruit ging i.v.m. een  reorganisatie ben ik gaan doen wat ik al heel lang wilde psychologie studeren en mijn eigen praktijk opzetten.
Volgend jaar bestaat mijn praktijk Krekel(Autisme)Coaching 10 jaar. We hebben een jeugd, jongeren en een volwassenafdeling.  Sinds 1 januari 2016 maken de Auti Actie Dagen hier deel van uit.
Ik vind het belangrijk mensen te faciliteren zodat ze zo goed mogelijk tot hun recht komen. Zo wordt creativiteit en innovatie gestimuleerd. Ik ben trots op onze groep vrijwilligers die de Auti Actie Dagen vormgeven. Ze hebben passie en gevoel voor de kinderen met autisme.
Behalve de algemene verantwoordelijkheid voor de Auti Actie Dagen zorg ik ook voor het overleggen met gemeenten over beschikkingen. U kunt mij bereiken op sandra@krekelautismecoaching.nl.

Roland Angenent, vennoot en ervaringsdeskundige


Ik ben Roland Angenent en ik verzorg binnen KrekelAutismeCoaching o.a. de kwaliteitszorg en de (internet)techniek. Voor alle vragen over zorgovereenkomsten, beschikkingen en facturen kunt u bij mij terecht. Als er iets technisch mis is met deze website, dan maak ik het weer in orde. U kunt mij bereiken op: roland@krekelautismecoaching.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten