woensdag 19 december 2018

Auti Actie Dag 15 december 2018Vandaag stond in thema van Kerst. Beide groepen waren aanwezig om het Auti Actie Dag jaar samen af te sluiten. Dit hebben we gedaan door een toneelstukje voor te bereiden voor de ouders.
In de ochtend was iedereen in de weer met tafelvoetballen, of een bordspel . Sommige kids hebben zelfs de kou buiten getrotseerd.

Al snel was het tijd voor het fruiteten en een traktatie van een jarige in ons midden. Daar bofte we maar mee! Daarna hebben de kinderen in de themar ruimte gesproken over de voorstelling en werden de rollen verdeeld. Tijdens het knutselen hebben de kinderen decormateriaal gemaakt; onder andere  zonnetjes om frosti te laten smelten en kerstboom versiering.

Voor de lunch hebben de kinderen ook even in de ruimte gekeken waar ze konden oefenen voor het toneelstukje. Er is gelijk samen voor een liedje geoefend.
Bij terugkomst waren de tafels mooi gedekt en kon iedereen aanschuiven voor de kerstlunch. Er waren heerlijke pannenkoeken gebakken en er werd goed gegeten van de kerststol.

Na de lunch waren de dansers aan de beurt om het dansje te oefenen, daarna de acteurs. Wie niet hoefde te oefenen speelde lekker buiten of binnen met de knex.

Om half 3 moesten we toch echt weer aan tafel om wat te drinken en aandacht te besteden aan afscheid van een van de kids.
N. we zullen je gaan missen, hopelijk denk je nog vaak aan ons terug d.m.v het afscheidscadeautje.

Na het drinken nog een laatste keer oefenen en even spelen in het meetingpoint..
Daarna was het al zover en kwamen alle ouders om te kijken naar de show!
Toch best spannend!!!

Als afsluiting van het jaar een borrel met wat weer een hoop lekkers...Al met al was het een drukke maar erg gezellige dag.

Fijne feestdagen en op naar een mooi nieuw AAD jaar....Geen opmerkingen:

Een reactie posten