maandag 22 oktober 2018

Auti Actie Dag 20 oktober 2018


AAD 20 oktober; thema goochelen
Net zoals vorige week hadden we ook dit keer het thema goochelen en ook deze week was dit een groot succes. Een aantal kinderen had vorig jaar ook al dit thema meegemaakt en bleek nog van alles in huis te hebben aan trucs en knutselvoorbeelden. Bij binnenkomst waren de kinderen dus al direct bezig met goochelen, super leuk! Verder was er ook tijd voor een spelletje mens-erger-je-niet, een potje tafelvoetbal of mooie bouwwerken maken met de K’nex. Ook waren er nog wat actievelingen die naar buiten gingen om in het herfstzonnetje rond te crossen op de skelter en Trike fiets. De Trike fiets hadden we nog niet eerder gezien, maar dit bleek een groot succes te zijn!
Na een lekker glas limonade en een stuk fruit was het tijd voor de knutselactiviteit. Er werden de mooiste goochelboekjes, goochelhoeden en zwevende bekers gemaakt! De zwevende bekers waren erg leuk bedacht door een van de kinderen. Hij had voor iedereen een papieren bekertje meegenomen van huis om dit te maken en kon goed aan de kinderen het geheim van de zwevende beker uitleggen. Heel erg leuk!! Aangezien iedereen zo druk aan het knutselen was vergaten we bijna dat het al lunchtijd was, maar de hongerige buiken zorgden ervoor dat we snel de tafel hadden gedekt met zijn allen en konden genieten van brood en drinken.
Daarna gingen de kinderen er weer heerlijk op uit en werd er flink buiten gespeeld. De skelters werden weer tevoorschijn gehaald en anderen gingen naar de trampoline om hier knappe salto’s te maken! En ook de muzikale talenten werden benut bij de oranje bol naast de skelterbaan, waar leuke kinderliedjes gezongen konden worden. Ook legden een paar kinderen nog de laatste hand aan hun knutselwerkjes. Toen iedereen uitgespeeld en geknutseld was, was het tijd om met de eigen gemaakte en meegebrachte spullen de goocheltrucs voor te bereiden. Vervolgens was het tijd voor de goochelshow. Iedereen heeft een eigen truc (en sommige zelfs meerdere trucs!) laten zien. Heel knap van alle kinderen! Na de show was er nog een half uurtje voor vrij spel.
Wat hebben we weer genoten van de dag. Bedankt voor de leuke dag voor met knappe goocheltrucs!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten