woensdag 17 oktober 2018

Auti Actie Dag 13 oktober 2018AADag 13 oktober 2018

Hocus pocus pilatus pats

Het thema voor vandaag was goochelen.
Helaas waren er wat afmeldingen en hadden we maar een klein groepje, maar gezellig werd het wel. Bij binnenkomst werd er al snel met de lego, de poppen en het winkeltje gespeeld of een spelletje mens-erger-je-niet gedaan. Het weer was zo mooi, dat we na het fruit eten heerlijk buiten bleven spelen. De goochelactiviteiten bewaarden we wel voor ’s middags.
 
Dat was een goede keus, want na de lunch stond de middag bol van het goochelen.
Eerst werden er goocheltrucs door een begeleider getoond om vervolgens deze na te maken. Het toverboekje had grote belangstelling en werd door bijna iedereen gemaakt. Een jongen ging aan de slag met een kartonnen doos en wist daarmee een geheel eigen goocheltruc te maken.
Daarna kwam de goochelshow, waarin iedereen zijn truc aan het publiek liet zien. Knap hoor, hoe iedereen durfde te optreden.

Tot slot hadden we ook nog het afscheid van 2 jongens, die de AAD-groep gingen verlaten. Beide waren dit schooljaar naar het VSO gegaan en gingen nu andere dingen doen. We hebben ze zien groeien tot stevig knapen, want ze hebben 3,5 en 5 jaar bij ons gezeten. We hebben ze uitgezwaaid en veel succes gewenst.

Het was weer een heerlijke AADag!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten